TA AVSPARKET: SAMBARYTMEN SOM VIL FØLGE DEG

Panini S.p.A., verdens største utgiver av samleobjekter med internasjonal tilstedeværelse og distribusjon i mer enn 100 land, og Fédération Internationale de Football Association (FIFA), den internasjonale fotballens øverste organ og arrangør av FIFA World Cup™, er stolte av å kunngjøre at deres forretningsamarbeid er utvidet til å omfatte 2014 FIFA World Cup Brazil™ som vil finne sted i Brasil i sommer.

Panini S.p.A. har laget klistremerkealbumer fra FIFA World Cup™ siden 1970, og har fått eksklusive rettigheter av FIFA for produksjon og salg av det offisielle klistremerkealbumet, samlekort og samlekortspill fra turneringen.  Samlerne over hele verden venter ivrig på denne klistremerkesamlingen som vil bli solgt i store opplag før og under 2014 FIFA World Cup Brazil™.

Peter Warsop, Panini-konsernets Lisensleder, uttalte: "Som en del av FIFAs Lisensprogram har Panini engasjert seg i flere nye initiativer med det mål å gi fotballfans og samlere en bedre opplevelse gjennom økt kreativitet, innovasjon, førsteklasses kvalitet og fan-engasjement.  Panini er veldig stolte over å være med i et slikt program, og mener at 2014 ikke kun vil være året da verdens mest rasktselgende samleprogram ble lansert, men også et bidrag til større engasjement og interesse hos fansen for verdens mest spennende sportsbegivenhet". 

Panini vil lansere klistremerkealbumer med samleprodukter over hele verden med et enestående støtteprogram for markedsføring, som vil skape sterk begeistring for samling og bytte blant unge og gamle samlere.  I tillegg til produkter som selges på utsalgssteder overalt, utvikles både nettopplevelser og digitale opplevelser for å støtte og forbedre samlerens opplevelser.

I tillegg til samarbeidet om samlekategorier, styrker også FIFA og Panini deres tilknytning ved å skape et selektivt utvalg av varer basert på Paninis 44 år lange engasjement i FIFA World Cup™. Bilder fra de tolv Panini FIFA World Cup™ albumene vil bli trykket på klær, skrivepultutstyr, skoleutstyr og gaver, og gir dermed et historisk perspektiv og en retro opplevelse.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Om Panini S.p.A.

Panini-konsernet ble etablert i Modena, Italia, for over 50 år siden, og med datterselskaper i Europa, Latin-Amerika og Nord-Amerika er det et verdensledende merke innenfor samlesektoren.  Panini er også en ledende multinasjonal utgiver av tegneserier, barneblader og Manga.

Om FIFA

Fédération Internationale de Football Association er den internasjonale fotballens øverste organ med 209 fotballforbund fordelt på seks hovedsammenslutninger. FIFAs hovedkvarter ligger i Zürich, Sveits, og deres oppgave er å utvikle fotballspillet på alle nivå, å nå ut med fotballen til hele verden gjennom konkurranser som FIFA World Cup™, og å bruke fotballens makt og popularitet for å bygge en bedre fremtid for de underpriviligerte. For spillet. For verden.


For mer informasjon:

Panini S.p.A. – Viale Emilio Po 380 – IT-41126 Modena – Italia
Tlf.:         +39 059 382.111
Faks:         +39 059 382.363

Internet:  www.paninigroup.com
E-post:  info@paninigroup.com