Panini Passport

Vi er glade du vil melde deg på eller pålogge nettstedet Panini Collectibles Norge.

Før du går videre ønsker vi å informere deg om det nye autentifiseringssystemet, slik at du kan få fullt utbytte av fordelene. Dine registreringsopplysninger vil bli lagret i et sentralisert system kalt "Panini Passport".Dette vil gi deg tilgang til de forbeholdte områdene på nettstedet Panini Collectibles Norge, og til alle de andre nettstedene til Panini-konsernet oppgitt på denne liste også.

Systemet vil gradvis bli innført på alle nettstedene til Panini-konsernet. De nettstedene du foreløpig kan pålogge med dine opplysninger, er kun de som er merket med Panini Passport ikonet.

Takk for din oppmerksomhet, og ....ha det gøy!

Panini Team

Er du allerede en bruker?
Er du ikke medlem enda?
Meld deg på

For å garantere samsvar med de strengeste sikkerhetsstandene vil vi nullstille passordene til noen nettsteder. Av denne grunn kan det hende at du ikke kan pålogge noen av nettstedene på listen. I det tilfellet, klikk på "Har du glemt passordet?" for å opprette et nytt.

Nettlesere som støttes:

  •  Internet Explorer 9 (eller senere versjon)
  •  Mozilla Firefox 15 (eller senere versjon)
  •  Google Chrome 16 (eller senere versjon)
  •  Safari 5.1 (eller senere versjon)
  •  Opera 12 (eller senere versjon)

Vi ber deg om å oppgradere nettleseren din. Hvis du ikke kan endre din nettleser av kompatibilitetsårsaker, kan du installere en annen nettleser og bruke den til å bla gjennom vår nettside, samtidig som du beholder den andre. Du finner mer informasjon her: https://browser-update.org/update.html