Kortsamlingen Harry Potter “Welcome to Hogwarts”

Den offisielle kortsamlingen om Harry Potter-filmene er her!

Ikke gå glipp av denne enestående PANINI kortsamlingen Harry Potter “Welcome to Hogwarts”, en skikkelig godbit for Wizarding World-fansen!

En samling med 216 samlekort tilegnet alle Harry Potter-filmene. Finn alle de 60 spesielle samlekortene laget med helt særegne materialer: regnbueeffekt, gulleffekt og sølveffekt!

Gjenopplev alle de ikoniske scenene til karakterene som har animert filmene om Harry. Karakterene, stedene og alt det snodige om Wizarding World…

Hvor var De vises stein skjult? Hvem var arvtakeren til Salazar Smygard? Hvilken magisk gjenstand bruker Hermine i “Harry Potter og fangen fra Azkaban” for å delta i undervisningen i trolldom? Hva heter skolene som deltar i Tretrollsmannturneringen? Hvordan blir Artur Wiltersen reddet fra angrepet fra Nagini? Hvem har skapt Sectumsempra-fortryllelsen? Hvilke og hvor mange Malacruxer har Voldemort laget?
Test dine kunnskaper om alle Harry Potter-filmene og samle på alle samlekortene til Harry Potter “Welcome to Hogwarts” fra Panini. Magien venter på deg i butikken og på panini.it!

Startpakker: 125 kr
Pakker: 19 kr

XXL Eco Blister: 99 kr

© WIZARDING WORLD characters, names and related indicia are © & ™ Warner Bros.Entertainment Inc.
WB SHIELD : © & ™ WBEI. Publishing Rights © JKR. (s20)