L.O.L. Surprise! Klistremerkesamling

Velkommen til en verden av L.O.L. Surprise! Den NYE offisielle samlingen fra Panini inneholder varemerkets viktigste elementer fra OVERRASKELSE og SAMLING. Det finnes 200 dukkeklistremerker å samle på, inkludert Tots, Lil Sisters og Pets -  hver med sitt eget oppsiktsvekkende antrekk og personlighet. Det er like spennende å åpne en klistremerkepakke som å åpne et L.O.L leketøy – HVEM får du?
 
Fyll opp hver av seriene 1, 2 og 3 – og fullfør alle Klubbene fra The Glitterati og Opposites til Glam og Hip Hop. Det finnes en Klubb for enhver dukke og enhver fan. Dette offisielle klistremerkealbumet inneholder også en Born to Sparkle-plakat som viser alle de 12 glitterdukkene  fra samlingen, samt et uttrekkbart brettspill hvor fans kan oppdage egne overraskelser.
 
Sammen med de 200 klistremerkene finnes et glitrende utvalg av skinnende klistremerker inkludert varmefølsomme Suprise-klistremerker. Ikke gå glipp av enda mer gøy på baksiden av klistremerket: finn de 8 bokstavene som er gjemt og lag det hemmelige ordet inni albumet ditt, og kos deg med å fargelegge de andre!

TM & © MGA ENT., INC. U.S. & other countries. Used under license by Panini Group.

003668B_IT
LOL SURPRISE!

Enkle klistremerker/kort for å fullføre samlingen din