UEFA Euro 2020™ Official Preview Sticker Collection

Den eksklusive UEAF Euro 2020™ Official Preview-klistremerkesamlingen fra Panini

Sport er i Paninis DNA, og er vår største kilde til inspirasjon og glede. Når så mange av våre sportshendelser utsettes, gir vi fansen vår noe som kan fylle opp ventetiden og involvere hele familien.
 
UEFA Euro 2020™-turneringen, som opprinnelig var planlagt denne sommeren, er en av sportsbegivenhetene som er utsatt.  Ettersom så mange av våre samlere fra store deler av verden har oppmuntret oss til det, har ikke vi i Panini lagt bort planene fullstendig. Selvfølgelig vil Panini utvikle et samlerprogram knyttet til UEFA Euro 2020™ neste sommer når det kan arrangeres, men i mellomtiden har vi utviklet et spesielt forhåndsvisningsalbum for klistremerker, for å holde klistremerkeentusiaster i gang!
 
Preview-albumet er et fullt 72-siders album for fotballklistremerker. Her finnes alle teamene som allerede er kvalifisert, i tillegg til en introduksjon av de 16 nasjonene som venter på å kunne ta del i det utsatte sluttspillet.

Det finnes 568 klistremerker å samle og gjøre fans og samlere begeistret over en av de største begivenhetene i fotballen. Det er 28 klistremerker dedikert til hvert lag som inkluderer 23 hode- og skuldrebilder. Det finnes også en haug med spesialklistremerker som samlere er ville etter.

Et samlersett venter på deg, hvor du mottar UEFA EURO 2020™ Official Preview-klistremerkealbumet og en boks med 120 pakker i. Med 600 klistremerker i esken og en samlingsstørrelse på 568 klistremerker, er det stor sannsynlighet for at du kan samle hele klistremerkealbumet med dette settet. Hver eske har en unik kode på bunnen av esken som gir deg opptil 50 manglende klistremerker GRATIS for å komplettere albumet ditt – disse kan innløses eksklusivt fra Paninis tjeneste for manglende klistremerker!