UEFA EURO 2020™ Tournament Edition offisielle klistremerkesamling

Endelig! Det er tid for å samle!   Årets turnering arrangeres i 12 land som et engangsarrangement for å feire EURO sin 60-årsdag.

Ventetiden er over, og fotballfans og samlere overalt er klare til å “klistre seg fast til” albumene, som inneholder alt det som er nødvendig å vite om denne etterlengtede turneringen.

Takket være Panini kan du holde det beste fra europeisk landslagsfotball i hendene dine, med et utrolig 96 siders album for å samle på klistremerker fra alle de 24 deltakerlandene.
 
Lagene deles inn i en offisiell turneringsgruppe, med full statistikk og analyse: en perfekt måte for alle fans å forberede seg på denne spennende konkurransen. Sjekk i tillegg ut de nye "action"-sidene, fulle av spennende "in action"-klistremerker!

Hva kan du forvente deg av denne samlingen?

* Alle 24 landslagene som kvalifiserte seg til finaleturneringen i sommer.

* Lagene deles inn i en offisiell turneringsgruppe, med full statistikk og analyse: en perfekt måte å forbedre seg på denne spennende konkurransen.

* Oppdaterte lag og striper.

* De beste europeiske fotballlandslagene i klassisk Panini-stil. Det 11. kapittelet i et langvarig forhold mellom Panini og fotball-EM som startet i 1980. En tradisjon som selv de mest krevende samlere og fotballfans liker.

* Hvert landslag er representert med et klistremerke med laglogoen (trykt på Paninis originale holografiske materiale), et gruppebilde, 20 klassiske spillerklistremerker i et helt nytt landskapsformat og 12 “in-action”-spillere (inkludert seks utstansede klistremerker)

Antall:-
‘Innbyttere’ antall klistremerker: 678
Klistremerkestørrelse: 54 x 65 mm (større sammenlignet med ‘Preview’-utgaven)
Albumstørrelse: 232 x 270 mm - 96 sider og omslag
Pakkeinnhold: 5 klistremerker
Spesial samlerutgave med innbundet album og kortboks
Oppdateringssett for turnering: 100-120 hode- og skulderklistremerker i landskapsformat, basert på lagets endelige lister, publisert og distribuert på et senere tidspunkt.