Forretningssamarbeid

Hva vi kan gjøre sammen

Panini S.p.A. er verdens største produsent av samleklistremerker og samlekort. Selskapet leverer alltid produkter av høy kvalitet basert på et bredt utvalg av lisensiert underholdning og sport.

Markedsføring  

En nøkkel til Panini varemerkets suksess har vært introduksjonen av klistremerker som et sterkt markedsføringsverktøy. Dette takket være Paninis formål med å kundetilpasse produktene etter behovene til store forhandlere av leketøy, klær, næringsmidler, drikker, søtsaker og olje samt restauranter og massemedia.

Panini produktene tilbyr valgmuligheter som gaveartikler inni pakken, gaveartikler utenpå pakken, giveaways, lojalitetsprogram, innløsningskuponger, rabattkuponger, direktegevinster og mye annet. 

Kundetilpassede produkter:

º Varemerkelogger på album og pakker  

º Unikt ekstramateriale med klistremerker og samlekort 

º Spesialproduserte artikler (plakater, innlegg, osv.) 

En samarbeidspartner kan velge hvordan produktet skal brukes blant følgende alternativer:

º En garantert premie ved hvert kjøp  

º En tilfeldig overraskelsespremie 

º Selvbetalende premie

Tilgjengelige artikler: utskårne dekaler, selvlysende dekaler, formstanset materialer, popup-dekaler, pullout-dekaler, graveringer, hologram. Trykket på: papir, folie, glitter, pvc, vevde tekstiler 

Reklame 

Paninis vekstpolitikk har bidratt med å øke distribusjonen som har blitt næringsgreinens mest utbredte med over 3 millioner utsalgssteder over hele verden. Panini klistremerke-/kortpakker og album har vist seg å være et ideelt reklame- og kommunikasjonsverktøy for samarbeidspartnere som ønsker en bred kundekrets. 

Hvert album brukes for ca. 10 uker og oppbevares for en lang tid. Våre album trykkes og selges i tusentalls kopier (200000 til 1200000 eller mer). Vi tilbyr reklameplass på inn- eller utsiden av albumets omslag. Det finnes ingen andre annonser enn de på albumets omslag.

Det store utvalget av Panini produkter tilbyr flere ulike typer reklameplass

Reklameplasser på standardprodukt:
Reklameplasser på kundetilpasset produkt:

Hva Panini kan gjøre for deg

º Vi kan skape et originalt og eksklusivt reklameprosjekt. Bruke materiale fra vårt store arkiv og med hjelp av klistremerker, kort og spill gi ut en samling på nytt (selv i en forkortet utgave) for unike reklameformål.

º Planlegge et felles initiativ ved at en av våre samlinger som for øyeblikket finnes til salg lenkes til spesielle, skreddersydde gadgets som kun kan fås sammen med dine produkter. 

º Vi kan også maksimere bruken av dine egne markedsføringsprodukter.

Hvis du er interessert i forretningssamarbeid med Panini, må du ikke nøle med å kontakte oss slik at vi kan ta en prat om et fremtidig samarbeid: 

º Send en e-post til:  promotion@paninigroup.com 

º Send en faks til  +39-59-827431 

My Panini™ B2B 

My Panini™ B2B tilbyr muligheten til å skape kundetilpassede produkter og gjøre unike reklameprosjekter. Denne typen tjeneste er først og fremst rettet mot selskaper som ønsker å bruke klistremerkene, med eller uten album, som et markedsføringsverktøy under konferanser, arrangementer og møter. 

Klikk her for mer informasjon